Det börjar att dra ihop sig nu.

Jag kan inte fatta själv att det snart är dags att åka, det känns verkligen som en dröm. Har länge fantiserat om att åka härifrån och jobba i ett varmt land och utforska världen, men trodde aldrig att jag skulle få chansen. Hittade jobbet genom bästa Caroline som tipsade mig och jag sökte det för skojs skull liksom. Men nu har jag fått det och det ska bli så jävla kul!!
 
Hotellet på bilderna nedan är det jag kommer att jobba på och det ligger i Ayia Napas utkant. Det är ett fem-stjärnigt hotell som heter Olympic Lagoon. Man kan ju hoppas på mycket dricks..
 

Åker runt den 10 Mars.

Hej. Jag har precis fått ett datum när jag ska bege mig mot cypriotisk mark. Runt den 10 Mars ungefär lämnar jag mitt kära älskade svearike!! Skämt åt sido, men det känns både bra och mindre bra. Mindre-bra delen är nog för att jag inte kommer känna en jävel där och ja, för att det inte är svenskt. Men det är ju en del av utmaningen, varför jag gör det här. Ska bli sjukt skönt iallafall att få komma till värmen! Jag tror att jag kommer växa grymt mycket som person och få lära mig massor.

Tänkte ta upp bloggen igen.

Hej. Nu är det såhär att jag har fått jobb i Cypern så jag tänkte börja blogga igen. Mestadels för att min familj och mina vänner ska kunna följa mig och läsa om mina dagar bland cyprioterna! Feel free to follow. /Lilja

RSS 2.0